Wijn proeven. - Reisverslag uit Sydney, Australië van Iris Tuyll - WaarBenJij.nu Wijn proeven. - Reisverslag uit Sydney, Australië van Iris Tuyll - WaarBenJij.nu

Wijn proeven.

Door: Iris

Blijf op de hoogte en volg Iris

23 April 2006 | Australië, Sydney

Heb verschillende wijnen uit de Barossa valley geproefd vandaag. Per wijngaard kregen we 4-5 wijnen. Het werd dus erg gezellig in de bus na de eerste wijngaard om 10.30 uur. We hebben vier wijngaarden bezocht: Jacob's Creek, Vine Crest, Richmond Grove en Bethany Wines. Voor de leifhebbers zijn dit de wijnen die ik een 8 of hoger heb gegeven:

Jacob's Creek Riesling
Jacob's Creek Chardonnay
Jacob's Creek Shiraz Rose
Vine Crest Barossa Valley shiraz 2003
Vine Crest semillon suavignon blanc 2005
Vine Crest Barossa valley Merlot 2003 (gekozen tot Merlot van OZ/NZ)
Footbridge riesling 2004
2005 Cabernet Franc Rose

• 24 April 2006 - 06:40

Monika:

Not only am I still jeleous (being a wine lover) but also worried about your health ;) Iris, 8 kinds of wine that you liked during one evening?? I don't recognise you! :) :)

• 24 April 2006 - 08:51

Annette:

Hi Iris,
    Enjoying reading reading about your Chinese and Australian adventures! Brings back memories from my own trip down under.
    Really sad to hear about your dad, my warmest thoughts goes to you and your family.

• 25 April 2006 - 08:07

Dorien:

Hoi hoi!!
    Wat een gave foto's joh! Wat is het daar mooi!! Hoe is het met jou? En met je vader?
    Ik zit op jouw plekje....
    Dikke knuffel, Dorien

• 26 April 2006 - 19:01

Laurien:

Hoi Iris,
    Indrukwekkend hoor die druivenoogst. Gek om te bedenken dat het daar nu al herfst aan het worden is. Hier is het af en toe mooi weer. Ik heb je skates geprobeerd, erg leuk! ze passen perfect. Met mijn zus een rondje gedaan. remmen lukt nog steeds niet zo goed maar als ik een van de routes ga doen uit het boekje dan maar een zonder berg of brug uitzoeken. Toch zou ik liever down under zitten, aan die verukkelijke wijnen,
    doegdoeg
    tot horens
    groetjes laurien

Iris

Welkom familie, vrienden, (oud) collega's en anderen.... Zoals jullie inmiddels waarschijnlijk wel weten heb ik mijn baan opgezegd om 3 maanden op reis te gaan door China, Australië en Indonesië. Via deze website kunnen jullie mijn avonturen volgen. Ik heb er enorm veel zin in!!!