Weer thuis! - Reisverslag uit Utrecht, Nederland van Iris Tuyll - WaarBenJij.nu Weer thuis! - Reisverslag uit Utrecht, Nederland van Iris Tuyll - WaarBenJij.nu

Weer thuis!

Door: Iris

Blijf op de hoogte en volg Iris

05 Juli 2006 | Nederland, Utrecht

Tja ik ben weer thuis en dat is best wennen, maar ook wel fijn. Gelukkig heb ik nog een weekje voor ik 10 juli aan mijn nieuwe baan bij Schering Plough in Maarssen begin. Ook prettig dat het mooi weer is in NL zodat de temperatuursovergang niet groot is. Ik heb eens superleuke tijd gehad en wil bij deze iedereen bedanken die met me heeft meegeleefd. Ik hoop jullie snel te zien!

• 05 Juli 2006 - 07:10

Fleur:

Nog even mijn reputatie waar maken, fijn dat je weer helemaal heel terug bent, kan niet wachten al je verhalen te horen, tot donderdag Liefs fleur

• 05 Juli 2006 - 07:45

Salvatore:

Tja, al vele verhalen gehoord gelukkig.

Wanneer komt een (2e) foto-sessie?

Ciao,
    Salvatore

• 05 Juli 2006 - 09:35

Jacqueline:

WELKOM TERUG!
    Fijn dat je er weer bent. Ik heb genoten van al je verhalen en ik hoop je gauw te zien.
    (enne .. succes met je nieuwe baan!)
    Liefs, Jacqueline

• 06 Juli 2006 - 11:12

Ellen R.:

Speciaal voor jouw: een soepele weersovergang...
    Fijn dat je weer terug bent!

Liefs Ellen.

• 10 Juli 2006 - 19:22

Luuc:

hoi iris
    welkom trug! Wat een avontuur. Heb het af en toe een beetje gevolgd, maar ben net sinds 1 dag online in nieuwe huis! Julian heeft een weekje in het ziekenhuis gelegen met nierbekken ontsteking, dus van en naar LUMC gereden, eten in LUMC/thuis , in ziekenhuis slapen, beetje werken etc. Maar nu is de family weer compleet en terug in oegstgeest. Succes met je nieuwe baan en weer wennen aan NL!
    Luuc

• 11 Juli 2006 - 14:04

Annette:

Hi Iris,
    As I've already said, it has been really nice reading about journey. I hope you've had a great start in your new job, and that you're going to be happy there. Your old Alpharma/Actavis colleagues miss you! Take care!
    Best regards, Annette

Iris

Welkom familie, vrienden, (oud) collega's en anderen.... Zoals jullie inmiddels waarschijnlijk wel weten heb ik mijn baan opgezegd om 3 maanden op reis te gaan door China, Australië en Indonesië. Via deze website kunnen jullie mijn avonturen volgen. Ik heb er enorm veel zin in!!!