Minder leuk nieuws
Door: Iris
Blijf op de hoogte en volg Iris
22 April 2006 | Australië, Sydney
Zoals de meeste van jullie weten gaat het niet echt goed met mijn vader. Zijn blaas is verwijderd omdat hij blaaskanker heeft. Gisteren hebben we dan eindelijk de lang verwachte uitslag wat betreft uitzaaiingen gehad en het ziet er naar uit dat hij niet meer echt beter kan worden. Er zaten kankercellen in zijn linker lymfklier wat betekent dat er hoogstwaarschijnlijk uizaaingen zijn en bij blaaskanker is er dan geen goede behandeling meer. Wel gaan ze in het van Leeuwenhoek ziekenhuis (de experts op kankergebied) nog kijken wat er mogelijk is. Van de operatie herstelt hij gelukkig heel goed. Waarschijnlijk mag hij eerder dan verwacht al naar huis. Laat de betrekkelijkheid van alles maar weer eens zien. Zoals het ernaar uitziet maak ik in ieder geval mijn reis door Australie af (tot eind mei). Wat ik daarna doe weet ik nog niet. Ik bel in ieder geval veel met thuis (pap/mam ik hou van julllie!!).
Mijn boodschap voor jullie allemaal: geniet van het leven en van de mensen om je heen!!!
En pap, genieten doe ik!
23 April 2006 - 13:16
Jacqueline:
Hoi Iris,
Jeetje, ik schrik me rot van dit bericht, wat erg. Wat je zegt, pluk de dag!
Heel veel liefde, kracht en sterkte voor jou en je familie. Ik denk aan jullie.
Liefs, Jacqueline -
24 April 2006 - 06:33
Monika:
I can't express how sorry I am to read this news.. :( :( Hold on, girl and send my best regards to jouw Pap. I can only add up to what you said above: hurry up to love people - they fade away sooner than we expect. You know that I love you, my w2b? -
24 April 2006 - 07:14
Fleur:
Lieve lieve Iris,
Heel veel sterkte voor jou en je familie. Goed dat je vader naar Leeuwenhoek gaat daar heb ik veel goede dingen over gehoord. Als je een luisterend oor nodig hebt, je mag me altijd bellen (ook collect en ook snachts). En doe zoals je vader zegt, geniet! Ik denk aan je. Dikke knuffel Fleur -
24 April 2006 - 08:54
Gerard:
Iris, veel sterkte toegewenst, dit is inderdaad geen goed nieuws...
groet,
Gerard